Szerző:
Bánóczy Zoltán

Zanza:


A SUPERSEO nekem
Bánóczy Zoltán - 2011.01.24. 20:00

Csodálatos napok voltak - fél év gondolkozása, szervezése és ötletelése volna benne. Évek óta felmerülő, jól látható igény volt már egy keresőoptimalizálási konferencia megrendezése. Az eredeti ötlet alapján 2009. januárjában lett volna az első, de a Grandhotel Galya konferenciaterme egy kis csúszással tavaszra lett csak kész. A név, a helyszín és az vizuális dizájn már 2008-ban megvolt.

Most nyáron jöttek az újabb inspirációk a konferencia megszervezésére. Valamelyik balatoni rántott hús és fröccs kombináció után született az elhatározás, télen pediglen SUPERSEO konferencia lészen, ha a fene fenét eszik is.



Longhand lett partnerem az ötletelésben és a szervezésben. Projektcéget csináltunk, napi rendszerességgel órákat telefonáltunk, megbeszéltük a részleteket, apró kockánként raktuk össze a képet. Kitűztünk magunk elé látogatószámbéli célokat - ezeket bőven sikerült meghaladnunk.



Baromi jó és pörgős 5 hónapot csináltunk végig; mindent magunk csináltunk és szerveztünk. Kiváló partnerekre találtunk a HVG, a Mandiner, a Portfolio.hu, a Kreatív szaklap online kiadása, a Médiapiac, a HRPortal.hu és az IrányMagyarország.hu személyében.

 

Gerényi Gábor barátommal kétszer tettünk látogatást Nebehaj Viktornál Dublinban, akiről már az első találkozásunk első perceiben világossá vált, hogy egy olyan embert és szakembert sikerülne megnyernünk személyében a konferenciának, aki stílusával és egyéniségével igazi szupersztárja lehet a rendezvénynek.



Külön köszönet illeti Szekerka Andrást, aki a Hunguest Hotels Zrt. marketingeseként, és a szállóban bennszülöttnek számítóként értékes észrevételeivel segítette munkánkat.

Kényszerű köszönettel tartozom a miskolci Avas-lakótelep liftalkatrész-tolvajainak; kitartó munkájuk nélkül sosem jutottam volna fel véletlenül a két ünnep között Galyára, ahol egy fontos kondícióját sikerült a rendezvénynek rendberántani (elárulom: sávszél).


Izgalmasak voltak a kereskasztal-beszélgetések és két előadást is sikerült tartanom, az egyiket a hazai turizmus témakörében, a másikat pedig a SEO és Analyticses szervezeti kérdésekről.



Ezzel természetesen nincsen vége a dalnak: a 2012-es időpontot is mindenki bevésheti a naptárába: 2012. január 18-19. Jövőre még erősebb programmal, még több forralt borral és még nagyobb rönktűzzel készülünk - azt hiszem ezt mindkettőnk nevében megígérhetem.


 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://seo.blog.hu/api/trackback/id/tr532610669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazso 2011.01.24. 20:13:22

remek volt, köszönjük!

fimre · http://www.seoaudit.hu 2011.01.25. 00:59:58

valóban, egy színvonalas szak konferencián vehettünk részt, nagyon kellett már erre a piacra; reméljük a következő még érdekesebb, gazdagabb lesz
süti beállítások módosítása