Szerző:
Bánóczy Zoltán

Zanza:


Méréskultúrát a magyarnak!
Bánóczy Zoltán - 2012.01.06. 09:42

A világ webes iparának legagyafúrtabb méréstechnikai megoldásait kidolgozó nemzetközi szakemberek mellett a Google Analytics vezető fejlesztője és tanácsadója lesz vendégünk három napig Galyatetőn, január harmadik hetében, a SUPERWEEK szakkonferencia-héten.

Justin Cutroni (Google) majd kifejti, mit is ért az alatt, hogy "the next generation of internet businesses will be made up of who has more data and who knows how to use it better", de addig elmondom, hogy én mit: "A vajákos emberek korának vége. A webes szolgáltatások 2012-es piacszerzése és -vesztése egyenes arányban for állni a webanalitikai iránti érdeklődésükkel."

MOBIL

A mobilos applikációk elkészítése okozta gyermeki örömöt itthon jobbára nincs szívük a megrendelőknek használati mérésekkel árnyalni. "Elkészült, hadd menjen, jó lesz az!" Nick Mihailovski, a mobilos mérésekre specializálódott Google Analytics vezető mérnök, órákat fog tudni mesélni az esti borozások alatt is mobilos mérési tapasztalatairól (háttérinfó: nagyon bírja a száraz, testes vöröset).

 

FORGALMAK

Caleb Whitmore az Egyesült Államok egyik legnevesebb webanalitikai tanácsadó cégének, az AnalyticsProsnak az alapítója. Előadásai a forgalmi források hatékonyság-mérésének legmélyebb bugyraiba viszi el hallgatóit. "Akadémiai szinten" foglalkozik majd a SEO-ból, azaz a keresőkből organikus úton érkező látogatók minősítésével.

ADATBÁNYÁSZAT

Justin Cutroni, a Google által frissen, január 3-tól leigazolt webanalitikai szakember és tanácsadó a világon elérhető legmagasabb szinten fogja megosztani tapasztalait a webanalitika felhasználási területeiről és lehetőségeiről.

 

2012 a webanalitika éve lesz - és egy nehezebb gazdasági helyzeté is. A kettő együtt meg fogja tanítani a webes piacot a lehetőségek felismerésére és jobb kihasználására.


A bejegyzés trackback címe:

https://seo.blog.hu/api/trackback/id/tr313523611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekerkaa · https://twitter.com/szekerka 2012.01.06. 10:14:46

"A mobilos applikációk elkészítése okozta gyermeki örömöt itthon jobbára nincs szívük a megrendelőknek használati mérésekkel árnyalni."
Már ezért a mondatért megérte.
süti beállítások módosítása