Szerző:
Bánóczy Zoltán

Zanza:


Google fejével: Codename DELPHOI (feat. Ern0)
Bánóczy Zoltán - 2006.11.29. 14:16

Ern0 beelőz, jól.

A bennfentes kereskedelmet leszámítva a tőzsdézés talán valami olyasmiről szól, hogy: olvasom a hírekben, hogy iszonyú robbanás előtt áll az otthoni barkács-piac. Naná, hogy szöggyár-részvényt veszek. Valahol a Google is ilyen.


  • Ha az ember látja a blogok elszaporodását, ahol a taggelés akár egyfajta Googlespamnak is minősíthető (nem az), akkor várható, hogy a szövegközi linkek nagyobb súlyt kapnak. Oda gyúr.
  • Ha az kezd elterjedni, hogy SLD-kre pakoljuk szét az egyébként különálló szolgáltatásokat (lásd pl. blog.hu), akkor már nem minden esetben ragaszkodik a TLD-n belüli directory-szerkezethez. Igaz, emiatt váltani sincs oka.


Ez nem jelenti azonban azt, hogy ezek a dolgok mindig is így maradnak. Azt kell megérteni, hogy a Googleplexben az a havi feladvány, hogy az előző adatgyűjtési körhöz képest megváltozott webet hogyan hozzák újra egyensúlyba abban az értelemben, hogy divatot (avagy újdonságokat, új tendenciákat) hogyan viszonyítsák az általuk vélt értékhez. A kettő ugyanis nem feltétlenül azonos.

A SEO igazi feladata tehát valami olyasmi, hogy folyamatosan figyelje a webet, és gondolkozzon; akkor éppen hogyan oldaná meg Ő a rangsorolást a Google helyében.

Hogy a gondolkozása mennyire áll közel a Googlééhez, azt a kersők felől érkező látogatók számán jól le fogja tudni mérni.


A bejegyzés trackback címe:

https://seo.blog.hu/api/trackback/id/tr4919958

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Red Heels 2018.01.12. 23:00:39

'Top officer threatened to shoot Iraqi prisoner' - Lejá

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása